Laden Evenementen

**Let op! kaartverkoop via Theater de Veste, klik hier**
Tijdens de voorstelling zijn we aanwezig bij de landelijke theatertour van Prinses Amalia, waarmee zij zich voorstelt aan het Nederlandse volk. Nizar El Manouzi (bekend van tv-programma Het Klokhuis) heet iedereen welkom. De bloemen staan klaar en de blauwe loper ligt uit. Dan horen we de stem van Prinses Amalia. ‘Wie ben ik?’ vond ze een moeilijke vraag en ze wil deze theatertour op haar eigen manier vormgeven. De vraag die ze het publiek wil voorleggen: ‘Kan je kiezen wie je bent?’

De zAAk A neemt kinderen én volwassenen met humor mee in de wereld van de filosofie. Klassieke filosofische vragen worden vertaald in een ontregelend theaterspektakel waarbij echt en nep door elkaar lopen. ‘Wie jij dAn wel niet bent’ is winnaar van de Berrie Heesen Publieksprijs 2021.

Tip: Gelijktijdig aan deze voorstelling is in Museum Prinsenhof Delft de tentoonstelling ‘Amalia. Ambitie met Allure’ te zien. Maak kennis met Amalia van Solms (1602-1675). Een vrouw die strategisch en vol ambitie haar rol op het (inter)nationale toneel opeist en het verloop van de geschiedenis van de Republiek en het Huis van Oranje blijvend beïnvloedt. Loop door haar leven, en ontdek het onbekende verhaal van een van invloedrijkste vrouwen van de 17de eeuw: een staatsvrouw met allure! Te bezoeken van 16 september 2022 t/m 8 januari 2023 in Museum Prinsenhof Delft.

Leeftijd: 9 – 12 jaar
Kosten: € 12,50 | volwassene: € 15,00
Ouders: Minimaal 1 volwassene mee ter begeleiding van de kinderen.
Verkoop via website Theater de Veste

Ga naar de bovenkant