Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Pak een kussentje en ga met één van de verhalenvertellers mee het museum in. Neem daar plaats voor verschillende kunstwerken en luister naar een spannend verhaal van Willem van Oranje, Hugo de Groot of een andere Delftse Meester. Zo leer je op een verhalende manier meer over de geschiedenis en kunst in Museum Prinsenhof Delft. Leuk voor het hele gezin!

Meld je 10 minuten voor de start bij de kassabalie in de hal van het museum, daar wordt je opgehaald door een museumdocent.

Prijs & entree
Deze activiteit is inclusief entree tot het gehele museum. De kosten zijn € 4,00 per kind (0 – 3 gratis) en € 13,50 per volwassene. Heb je een Museumkaart of een Rotterdampas/Delftpas? Dan is zowel de entree als de activiteit gratis. De ticket via Cultuurbarbaren én de kortingspas wordt bij de entree van het museum gescand. Vergeet deze dus niet mee te nemen!

Aanwezigheid ouders/verzorgers
Het voorlezen wordt begeleid door een museumdocent van Museum Prinsenhof Delft. Kinderen kunnen zonder ouders/verzorgers deelnemen aan de activiteit. Wil je er zelf bij zijn als volwassene, vind je kind dat fijner of ga je na afloop nog samen het museum in, dan ben je natuurlijk van harte welkom! Ouders en kinderen kunnen zich melden bij de kassabalie in de entreehal van het museum. Kinderen die zelfstandig deelnemen aan de activiteit kunnen daar ook weer opgehaald worden.

Tijd: 11:30 – 12:15 uur (11:20 uur melden)
Leeftijd: Voor het hele gezin! Met nadruk op kinderen van 4 tot 9 jaar.

Tip: er zijn nog veel meer leuke activiteiten te ondernemen in het Museum Prinsenhof Delft deze herfstvakantie. Doe onderzoek naar de moord op Willem van Oranje met de coldcase speurkoffer (8+), leer het museum beter kennen met de opdrachten uit de familiespeurwaaier (6+) of zoek plaatjes met de museumbingo (4+). Ook kun je een tour lopen door het museum met een rondleider. Kijk voor meer info hierover op de website van het museum.

Ga naar de bovenkant