Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wist je dat een hele hoop dingen die je in de prullenbak gooit nog makkelijk gebruikt kunnen worden? Het is jammer als deze materialen zomaar op straat liggen. Dat is ook niet goed voor de natuur en de dieren. Jij kunt meehelpen de natuur een stukje schoner te maken en ook nog eens een mooi kunstwerk maken van deze restmaterialen. Zo krijg je misschien ook knutselideeën voor thuis! Natuurlijk gebruiken we wel schone materialen voor de workshop.

Na aankomst bij De Papaver gaan we zwerfafval opruimen in en rond het Delftse Hout. Ondertussen zijn er spannende spellen te doen, zoals een afvalestafette en een afbraaktijdenspel.
Na de buitenactiviteit is het tijd voor een kunstworkshop. Je gaat een leuk knutselwerkje maken onder leiding van onze creatieve vrijwilligers. Kom bij De Papaver je creativiteit laten zien en zorg ook nog eens goed voor de aarde!

Tijdens de workshop is er iets lekkers te eten en drinken. Aan het einde van de workshop krijgt iedereen een leuk aandenken mee naar huis.

Programma
09:45 – 10:00: inloop en uitdelen materialen
10:00 – 11:00: wandeling en zwerfafval opruimen met spellen
11:00 – 11:15: terugkomst van wandeling en inleveren materialen
11:15 – 12:15 uur: workshop kunst met restmaterialen

Kosten: gratis | volwassene: gratis, ticket wel verplicht
Ouders: Ouders mogen de hele wandeling en workshop aanwezig zijn. Zij mogen ook meehelpen afval opruimen, er zijn opruimmaterialen voor hen beschikbaar.

Ga naar de bovenkant