Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Let op! Kaartverkoop via Theater de Veste, klik hier:

Peter, de kat, het vogeltje, grootvader en natuurlijk die akelige grote boze wolf. Al vijf generaties kinderen zijn opgegroeid met dit bekende muzikale sprookje van Sergei Prokofiev!
Beleef een interactieve muzikale middag waarbij een verteller je meeneemt in dit spannende verhaal, terwijl het Delftse Studentenmuziekgezelschap Krashna Musika de magische muziek laat klinken. Geschikt voor jonge als ook de al wat ‘oudere kinderen’. De verteller in de voorstelling is Pepijn Gunneweg.

Voorafgaand aan het concert kun je in een workshop al kennismaken met de wereld van de klassieke muziek. Ook kunnen kinderen vooraf hun zelfgemaakte kindertekeningen insturen die tijdens het concert worden getoond op een groot doek achter het orkest. Dit kan naar: Theater de Veste, t.a.v. Mirjam Wesselink, Asvest 1, 2611 PK Delft of naar publiciteit@theaterdeveste.nl

Krashna Musika is het studentenmuziekgezelschap van Delft. In een symfonieorkest, koor en kamermuziekafdeling maken wekelijks ruim 200 studenten samen op hoog niveau samen muziek.

Tijd: 14:00 – 15:00 & 16:00 – 17:00 uur
Leeftijd: 6 – 10 jaar
Kosten: € 7,50 | volwassene: € 7,50
Ouders: Minimaal 1 volwassene mee ter begeleiding van de kinderen.
Verkoop via website Theater de Veste

Ga naar de bovenkant