Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ontdek de fabriek

Ervaar de oude Delfts Blauw fabriek zoals niemand anders doet. Ga op ontdekkingstocht in het museum met de nieuwe kinderaudio tour en leer op een interactieve manier het museum kennen. Krijg daarna tekenles van een van de Delfts Blauw schilders. Leer met unieke ontwerpen van de meester schilder hoe je zelfs met alleen de kleur blauw een mooie tekening kunt maken.

Vroeger werd er heel veel Delfts blauw gemaakt. Toen, al bijna 400 jaar geleden, waren er wel 32 Delfts Blauw fabrieken in Delft. Nu is Royal Delft de enige die overgebleven is uit die tijd. Leer spelenderwijs meer over de wereld van het Delfts Blauw tijdens een bezoek aan Royal Delft. In de vakanties zijn er verschillende activiteiten voor kinderen.

De kinderen gaan samen met begeleiders vanuit Royal Delft het museum in. De jongere kinderen in de groep gaan aan de slag met zoekplaatjes in het museum, de kinderen vanaf ±8 jaar krijgen een speciale audiotour voor kinderen.

Tickets voor kinderen

Deze activiteit is alleen voor kinderen. De tickets voor kinderen koop je via de roze knop hieronder. Ouders kunnen wel op eigen gelegenheid een kopje koffie/thee doen in het museumcafé.

Tickets voor volwassenen

Wil je als ouder aanwezig zijn bij de activiteit of zelf het museum bezoeken, dan kun je via de website van Royal Delft de entree voor jezelf regelen door op de grijze knop hieronder te drukken.

Koop tickets