Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Laat de monsters uit jouw nachtmerries of jouw leukste en grappigste fantasiedieren tot leven komen! Wist je dat kunstenares Shertise Solano hier zelfs kunst over maakt? Zij exposeert nu met de tentoonstelling ‘Spirit U All’ in Delft (bij 38CC). Bij het Cultuurhuis ga je zelf aan de slag en schilder je jouw fantasiewezen levensgroot! Aan het einde van de workshop knippen we de hoofden van de monsters uit het papier, en kun jij als je eigen geschilderde fantasiewezen op de foto. Ouders, verzorgers, broers en zussen, opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook welkom om zich aan een foto te wagen, als ze dat durven…

Op zaterdag 29 oktober sluiten we om 12:00 uur de workshopreeks af met een feestelijke bijeenkomst in 38CC (Papenstraat 5). De geschilderde monsters van alle kinderen die meededen aan de workshop hangen hier naast de tentoonstelling van Shertise Solano. Neem al je familie en vrienden mee om te komen kijken!

Ouders kunnen aanwezig blijven bij de workshop, maar niet meedoen.

Tip: kun je niet op donderdag 27 of vrijdag 28 oktober? Deze workshops vinden ook plaats bij 38CC in de Binnenstad op maandag 24 en dinsdag 25 oktober.

Datum: donderdag 27 en vrijdag 28 oktober
Tijd: 10:30 – 12:00 & 13:30 – 15:00 uur
Leeftijd: 8 – 12 jaar
Kosten: gratis, (vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld) | volwassene: n.v.t.
Ouders: Ouders kunnen aanwezig blijven, maar niet meedoen.
Adres: Aart van de Leeuwlaan 332 (Woonkamer van de Wijk in Abtswoude Bloeit)

Ga naar de bovenkant