Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Al doen we nog zo ons best, klimaatverandering is niet helemaal te voorkomen. Hoe gaan we om met deze veranderingen? Als we ons goed voorbereiden, heb je minder last van deze effecten: in en om je huis is het koeler, je tuin overleeft ook in droge tijden en je hebt geen last van een kelder die onder water staat. Dat noemen wij klimaatadaptatie. Maar hoe dan?

De regentafel is een interactief spel waarin je de stad als groep kunt aanpassen, geschikt maken voor regen, droogte, storm en warmte. Ervaar dat iederen onderdeel is van de oplossing. De gieter staat voor je klaar!

Een voordeel: aanpassingen in en om je huis die je beter voorbereiden op het veranderende klimaat, verminderen vaak ook je invloed op het klimaat. De maatregelen gaan dus hand in hand!

Deze activiteit wordt georganiseerd door 015Duurzaam en vindt plaats op het podium in OPEN. Je hebt geen ticket nodig. Kinderen kunnen elk moment binnenwandelen en aanschuiven zodra er plek is. Er kunnen maximaal 10 kinderen plaatsnemen aan de tafel.

Data: woensdag 26 oktober van 11:00 – 12:00 uur & vrijdag 28 oktober van 11:00 – 12:00 uur en 14:00 – 15:00 uur
Leeftijd: 10 – 12 jaar
Kosten: gratis | volwassene: n.v.t.
Ouders: Ouders mogen aanwezig zijn, maar dit hoeft niet.

Ga naar de bovenkant