Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wonen er kabouters in het park? Wij hebben ze nog nooit gezien. Dat vinden wij niet vreemd, want kabouters blijven uit de buurt van mensen. Het komt maar zelden voor dat iemand een mutsje of een jasje ziet. Wij hebben wel de deurtjes van de kabouterhuisjes gevonden. Achter ieder deurtje woont een kabouter, die heeft een vraag of opdracht voor jou.
Maak een wandeling door het Heempark en zoek de kabouterdeurtjes. Lees de verhaaltjes in het Kabouterpad-boekje (of vraag of iemand het voor wil lezen) en ontdek wat kabouters allemaal doen in het park. Het boekje mag je na de wandeling mee naar huis nemen. De plaatjes kun je thuis een mooi kleurtje geven. De materialen in de rugzak helpen je nog meer moois te ontdekken en te bekijken.

De activiteit wordt niet begeleid door De Papaver, ouders lopen zelf met hun kind(eren) het Kabouterpad. Je meldt je bij de receptie, daar krijg je een korte instructie en krijg je de rugtas mee. Deze lever je na afloop weer in bij de receptie.
De tickets voor de activiteit/rugzak koop je vooraf online via Cultuurbarbaren.
Er wordt betaald per rugtas. Je hebt in principe 1 rugzak nodig per gezin/groep. In de rugtas van het Kabouterpad zit één mutsje en één kleurboekje. Als ouders kun je zelf kiezen: of de kinderen doen samen met de materialen, of je koopt bij de receptie van de Papaver extra mutsjes en boekjes bij. Dat kan tot 10 personen per tas.

Kosten: €7,50 per rugtas
huur extra kaboutermutsje: €1,-
huur verrekijker: €5,-
extra kleurboekje: €3,-

Data & tijden:
Zondag 23-10 en 30-10: 13.00-15.00 & 15.00-17.00 uur
Maandag 24-10 t/m vrijdag 28-10: 10.00-12.00 & 12.30-14.30 en 15.00-17.00 uur
Op zaterdag is de Papaver gesloten.

Ga naar de bovenkant