Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wat is dit nou? Een oerwoud middenin Delft? Dit kan toch niet? Jawel! De Hortus Botanicus van de TU Delft heeft er wel één. Wil jij het oerwoud ontdekken, hier meer over leren en nog een leuke activiteit doen? Schrijf je snel in.

Planten leveren voedsel, medicijnen, kleding, onderdak en grondstoffen en zijn daarom van essentieel belang voor de mens. In onze technische botanische tuin wordt al meer dan 100 jaar botanisch onderzoek aan planten gedaan. Het heeft veel wilde planten tot industriële toepassingen gebracht en is inspiratie geweest voor baanbrekende innovaties. Nog steeds wordt er in de tuin onderzoek gedaan, maar het is ook een mooie tuin waar het heerlijk toeven is en er is altijd iets te ontdekken of te doen voor groot en klein.

Ouders/volwassenen zijn van harte welkom in de tuin en voor begeleiding van de kinderen bij de workshop. Tickets voor deelname aan de workshop door je kind(eren) koop je vooraf online via Cultuurbarbaren. Een ticket voor entree tot de tuin voor jezelf koop je ter plekke bij de ingang van de tuin. Als je een museumkaart, Delftpas of Rotterdampas hebt, dan is de entree gratis.

Kom je alleen brengen en halen en blijf je niet aanwezig bij de workshop? Mail dan minimaal 24 uur van tevoren naar reserveringbtd@tudelft.nl onder vermelding van naam en leeftijd van elk kind en de afspraken die je hebt gemaakt met het kind over opgehaald worden of zelf naar huis mogen gaan.

Ga naar de bovenkant