Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Leer hoe een ontwerp uiteindelijk op een bord, tegel of vaas terecht komt. Naast het gebruiken van ‘de transfertechniek’ kun je ook stempelen. De kinderen maken hun eigen unieke Delfts blauwe stempel. Natuurlijk maken we een aantal proef afdrukken. Tijdens een aansluitend bezoek aan het museum leggen we de focus op de afbeeldingen en randen die gebruikt worden en de stempels die op de gemaakte producten worden gezet.

De kinderen starten om 10 uur met de workshop en werken met foam. Daarna gaan ze als groep het museum en de fabriek in met een begeleider van Royal Delft. Tijdens de rondleiding ga je ook klei gieten in een mal.

Aanwezigheid ouders verplicht
Ouders van alle kinderen zijn verplicht aanwezig te zijn bij de workshop, omdat er wordt gewerkt met gutsen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wil je na de workshop ook mee het museum in? Dan kun je bij de ingang van het museum een ticket kopen (€ 11,50). Als je een museumkaart, Delftpas of Rotterdampas hebt, dan kun je die laten scannen en is de entree gratis.

Tip: ook voor kinderen vanaf 9 jaar is er een workshop + rondleiding tijdens Cultuurbabaren bij Royal Delft! Kijk hier.

Data: dinsdag 25, woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 oktober
Tijd: 10:00 – 11:30 uur (workshop + aansluitende rondleiding)
Leeftijd: 6 – 9 jaar
Kosten: € 10,00 | volwassene: gratis / entree museum
Ouders: Ouders zijn verplicht aanwezig te zijn bij de workshop. De rondleiding in het museum is optioneel, daar is wel een ticket voor nodig via Royal Delft.

Ga naar de bovenkant