Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op een historische plek, de geboortegrond van Hugo de Groot, maak je een tijdreis en ga je zo’n 400 jaar terug in de tijd. Iedereen, oud en jong, wordt aan het werk gezet met afstoffen, mattenkloppen, wassen en poetsen. Elselina van Houwelingen vertelt je intussen wat er er zo bijzonder is aan Delft in de 17e eeuw. Daanaast heeft ze allemaal sappige verhalen en weetjes over de bewoners van Delft.

Aan de hand van verschillende schilderijen, van onder andere Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Jan Steen, nemen we een kijkje in het ‘gewone’ leven van een hardwerkende dienstmeid in de 17e eeuw. Een praktische én kunstige belevenis in het Huigh de Groothof. Handen uit de mouwen!

Verzamelen bij het Huigh de Groothof tussen Oude Langendijk 36 en 38

Ouders: Minimaal 1 ouder/volwassene aanwezig bij kinderen onder de 8 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar zijn ook welkom zonder ouder/volwassene. Ouders steken net als de kinderen hun handen uit de mouwen! Ouders die aanwezig zijn en deelnemen moeten ook een ticket kopen. De activiteit is leuk en leerzaam voor alle leeftijden.

Ga naar de bovenkant