Cultuurbarbaren in Prinsenkwartier.

Van zaterdag 16 t/m zondag 24 oktober kunnen kinderen – en hun ouders – weer genieten van kunst, theater, film, workshops en andere activiteiten in Delft! Na een zeer succesvolle eerste editie in 2020 komt er deze herfstvakantie een supergave tweede editie.

Thema 2021: Volg je dromen, zijn weten de weg

Cultuurbarbaren sluit qua thema, net als tijdens de eerste editie, weer aan bij de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema: ‘Worden wat je wil’. Tijdens het festival worden jonge cultuurbarbaren van 4 t/m 12 jaar uitgedaagd om tijdens het culturele festival te ontdekken wat hun dromen en talenten zijn en hoe ze deze waarmaken.

Coronaproof

Door de opzet van Cultuurbarbaren was het vorig jaar mogelijk om op een veilige manier door te gaan. Daarom hanteren we dit jaar weer precies dezelfde opzet: activiteiten vinden plaats in kleine groepen en zijn gericht op kinderen, elke locatie hanteert de actuele maatregelen van het RIVM en er zijn geen plekken waar mensen kunnen samenscholen in groepen. Daarnaast moet er voor elke activiteit online een ticket gereserveerd worden, zowel voor de betaalde als de gratis activiteiten.

Foto: Activiteit in het Prinsenkwartier tijdens Cultuurbarbaren 2020, foto door Fred Leeflang.