Cultuurbarbaren in Prinsenhof

17 t/m 25 oktober 2020

Negen dagen deelnemen aan activiteiten en workshops op het gebied van kunst, theater en cultuur.

En dat op maar liefst 20 locaties!

Bekijk alle activiteiten!

Update m.b.t. de aangescherpte coronamaatregelen van 13 oktober

Cultuurbarbaren kan ook onder de aangescherpte maatregelen van 13 oktober doorgaan! Alle activiteiten passen binnen de maatregelen omdat ze plaatsvinden in kleine groepen, veelal zonder ouders, in afgebakende tijdsloten, op locaties verspreid door de stad en verspreid over 9 dagen. Voor elke activiteit is het noodzakelijk dat er een ticket gekocht is, óók voor gratis activiteiten. Dit kan via onze online ticketshop.

We vragen volwassenen begeleiders die meekomen met kinderen om maximaal met 1 volwassene te komen, een ticket te reserveren voor de activiteiten waar dat nodig is, een mondkapje te dragen en 1.5 meter afstand te houden van anderen.

De veiligheid en gezondheid van onze de bezoekers staat bij ons altijd voorop. We zijn daarom in nauw contact met zowel de gemeente als met de deelnemende locaties over het naleven van de geldende maatregelen. Op dit moment passen de activiteiten die georganiseerd worden door de deelnemende locaties in het kader van Cultuurbarbaren binnen de huidige maatregelen. We houden het nieuws in de gaten en zullen z.s.m. anticiperen op eventuele wijzigingen zodra die naar buiten worden gebracht.

Op onze COVID-19 pagina kun je meer lezen over hoe wij rekening houden met de coronamaatregelen. Heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@cultuurbarbaren.com.

We wensen iedereen een fijne herfstvakantie!