Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt online. In één booking kun je kaarten reserveren voor meerdere activiteiten. Tickets voor het Bacinol koop je hier. Let op: voor veel gratis activiteiten moet ook een ticket besteld worden.

Externe kaartverkoop

Kaarten voor de activiteiten bij Theater de Veste, Filmhuis Lumen, Museum Prinsenhof Delft en het Antoni van Leeuwenhoekjaar koop je via hun kassa en website.

Bestel je tickets op tijd!

Het aantal plaatsen per activiteit is beperkt. Is een activiteit uitverkocht, stuur ons dan een bericht om te laten weten dat je op de wachtlijst wilt. Of kijk of er plek is bij één van de andere 225 activiteiten.

Annuleren/ omboeken / wijzigingen

Heb je tickets gekocht voor een activiteit maar kun je er helaas toch niet bij zijn? Stuur een bericht naar productie@cultuurbarbaren.com. Zo kunnen we iemand anders nog blij maken met jouw plekje bij de activiteit!

Annuleren: Je kunt tot uiterlijk 48 uur van tevoren je tickets annuleren. Je krijgt dan het aankoopbedrag van de tickets, min € 1,- servicekosten per ticket, teruggestort op je rekening.

Omboeken: Wil je tickets omboeken? Check dan voor je ons benaderd in het ticketingsysteem Stager of er nog plek is in het tijdslot van jouw keuze.

Wijzigingen: Eventuele wijzigingen in het programma worden gecommuniceerd via de website en onze social media kanalen. Iedereen die al een ticket heeft besteld voor een activiteit waar een wijziging voor is, ontvangt een bericht per e-mail.

Festivalhart

OPEN aan het Vesteplein 100 is het festivalhart van Cultuurbarbaren. Er is hier van alles te doen, te bekijken en te ontdekken. Meer informatie.

BSO

Ga je met de kinderen van jouw BSO in de herfstvakantie op stap bij Cultuurbarbaren? Omdat je waarschijnlijk met een groep komt, is het handig om direct contact met ons op te nemen. Dan kunnen we bijvoorbeeld een heel tijdslot reserveren apart voor jouw groep. Let op: gratis activiteiten waar je tickets voor moet reserveren zijn niet toegankelijk voor BSO groepen.

Leeftijd

Cultuurbarbaren richt zich op kinderen in de basisschoolleeftijd. Bij elke activiteit worden leeftijdsgrenzen aangegeven. Houd dit goed in de gaten. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om te bepalen of een activiteit geschikt is voor zijn of haar kind.

Fotografie

Tijdens het festival lopen er fotografen rond die foto’s maken van het evenement, de locaties, de activiteiten en de bezoekers. Deze foto’s worden gebruikt voor promotiedoeleinden via website, social media, persberichten en voor de verslaglegging achteraf. Je kunt bij hen altijd aangeven of jij/je kinderen op de foto willen of niet. Ook kun je ons hier altijd een bericht over sturen.

Vragen & contact

Bij het informatiepunt in OPEN staan we voor je klaar rond om je te voorzien van informatie en tips. Daarnaast kun je ons altijd mailen.

Informatiepunt

In OPEN vind je tijdens het festival ook onze gezellige woonkamer! Haal hier je programmaboekje op, kom langs als je vragen hebt over het programma of vraag hier naar een leuke festivaltip. 

Volg Cultuurbarbaren!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!