Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt online via Stager. Je kunt geen kaarten aan de deur kopen. In één booking kun je kaarten reserveren voor meerdere activiteiten. Ook voor de gratis activiteiten moet een ticket besteld worden.

Bestel je tickets op tijd!

Het aantal plaatsen per activiteit is beperkt. Is er geen plek meer, snuffel dan eens rond in het programma om te zien wat er nog meer georganiseerd wordt.

Externe kaartverkoop

Sommige kaarten worden verkocht via de deelnemende locatie, en niet via ons ticketsysteem. Dit geldt voor:

  • Theater de Veste

Wijzigingen

Eventuele wijzigingen in het programma worden gecommuniceerd via de website en onze social media kanalen. Iedereen die al een ticket heeft besteld voor een activiteit waar een wijziging voor is, ontvangt een bericht per e-mail.

Fotografie

Tijdens het festival lopen er fotografen rond die foto’s maken van het evenement, de locaties, de activiteiten en de bezoekers. Deze foto’s worden gebruikt voor promotiedoeleinden via website, social media, persberichten en voor de verslaglegging achteraf.

Leeftijd

Bij elke activiteit worden leeftijdsgrenzen aangegeven. Houd dit goed in de gaten. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om te bepalen of een activiteit geschikt is voor zijn of haar kind.

Het boomhuttenproject

Cultuurbarbaren organiseert dit jaar i.s.m. DelftDesign een boomhutten ontwerpwedstrijd voor alle groep 8 leerlingen uit Delft. Tijdens het festival worden de boomhutten tentoongesteld in OPEN en jij kunt meestemmen voor de winnaar! Op zaterdag 29 oktober wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt.

Meer informatie

BSO

Ga je met de kinderen van jouw BSO in de herfstvakantie op stap? We vinden het superleuk als je langs komt bij Cultuurbarbaren! Omdat je waarschijnlijk met een groep komt, is het handig om direct contact op te nemen met ons. Dan kunnen we bijvoorbeeld een heel tijdslot reserveren voor jouw groep. Je kunt hierover een bericht sturen. Tot snel!

Annuleren / omboeken

Heb je tickets gekocht voor een activiteit maar kun je er helaas toch niet bij zijn? Stuur een bericht naar productie@cultuurbarbaren.com. Zo kunnen we iemand anders nog blij maken met jouw plekje bij de activiteit!

Annuleren: Je kunt tot uiterlijk 48 uur van tevoren je tickets nog annuleren. Je krijgt dan het aankoopbedrag van de tickets, min € 1,- servicekosten per ticket, teruggestort op je rekening.

Omboeken: Wil je tickets omboeken? Check dan voor je ons benaderd in Stager (het ticketingsysteem) of er nog plek is in het tijdslot van jouw keuze.