Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt online via Stager. Je kunt geen kaarten aan de deur kopen. In één booking kun je kaarten reserveren voor meerdere activiteiten. Ook voor de veel gratis activiteiten moet een ticket besteld worden. Als er geen ticket nodig is, dan staat dit in de beschrijving van de activiteit.

Bestel je tickets op tijd!

Het aantal plaatsen per activiteit is beperkt. Is er geen plek meer, snuffel dan eens rond in het programma om te zien wat er nog meer georganiseerd wordt. Is een activiteit uitverkocht, stuur ons dan een bericht om te laten weten dat je op de wachtlijst wilt. Als er een ticket geannuleerd wordt, dan laten we je dit weten.

BSO

Ga je met de kinderen van jouw BSO in de herfstvakantie op stap? We vinden het superleuk als je langs komt bij Cultuurbarbaren! Omdat je waarschijnlijk met een groep komt, is het handig om direct contact op te nemen met ons. Dan kunnen we bijvoorbeeld een heel tijdslot reserveren voor jouw groep. Je kunt hierover een bericht sturen. Tot snel!

Externe kaartverkoop

Let op: de kaarten voor de voorstellingen bij Theater de Veste koop je via hun kassa en website.

Volg Cultuurbarbaren!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Festivalhart

Dit jaar is OPEN aan het Vesteplein het festivalhart van Cultuurbarbaren. Er is hier van alles te doen, te bekijken en te ontdekken. Meer informatie.

Het boomhuttenproject

Cultuurbarbaren organiseert dit jaar i.s.m. DelftDesign een boomhutten ontwerpwedstrijd. Tijdens het festival worden de boomhutten tentoongesteld in OPEN en kun jij meestemmen voor de winnaar! Meer informatie.

Blokkenschema

Download het blokkenschema voor een overzicht van de activiteiten, de locaties en de tijden van het programma (pdf-bestand, 1,7 MB). Of bekijk het online programmaboekje.

Leeftijd

Bij elke activiteit worden leeftijdsgrenzen aangegeven. Houd dit goed in de gaten. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om te bepalen of een activiteit geschikt is voor zijn of haar kind.

Fotografie

Tijdens het festival lopen er fotografen rond die foto’s maken van het evenement, de locaties, de activiteiten en de bezoekers. Deze foto’s worden gebruikt voor promotiedoeleinden via website, social media, persberichten en voor de verslaglegging achteraf. Je kunt bij hen altijd aangeven of jij/je kinderen op de foto wilt of niet.

Wijzigingen

Eventuele wijzigingen in het programma worden gecommuniceerd via de website en onze social media kanalen. Iedereen die al een ticket heeft besteld voor een activiteit waar een wijziging voor is, ontvangt een bericht per e-mail.

Annuleren / omboeken

Heb je tickets gekocht voor een activiteit maar kun je er helaas toch niet bij zijn? Stuur een bericht naar productie@cultuurbarbaren.com. Zo kunnen we iemand anders nog blij maken met jouw plekje bij de activiteit!

Annuleren: Je kunt tot uiterlijk 48 uur van tevoren je tickets annuleren. Je krijgt dan het aankoopbedrag van de tickets, min € 1,- servicekosten per ticket, teruggestort op je rekening.

Omboeken: Wil je tickets omboeken? Check dan voor je ons benaderd in het ticketingsysteem Stager of er nog plek is in het tijdslot van jouw keuze.

Vragen & contact

Regelmatig loopt er een medewerker van Cultuurbarbaren in OPEN rond om je te voorzien van informatie en tips. Je herkent haar aan haar kleding, ze draagt een trui van Cultuurbarbaren. Daarnaast kun je ons altijd mailen.

COVID-19

Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

Programmaboekje 2022