Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt online via Stager. Je kunt geen kaarten aan de deur kopen. In één booking kun je kaarten reserveren voor meerdere activiteiten. Ook voor de gratis activiteiten moet een ticket besteld worden.

Bestel je tickets op tijd!

Het aantal plaatsen per activiteit is beperkt. Is er geen plek meer, snuffel dan eens rond in het programma om te zien wat er nog meer georganiseerd wordt.

Externe kaartverkoop

Sommige kaarten worden verkocht via de deelnemende locatie, en niet via ons ticketsysteem. Dit geldt voor:

  • Filmhuis Lumen
  • Het Rietveld Theater
  • Het Science Centre
  • Theater de Veste
  • De Bonte Bouwplaats

Fotografie

Tijdens het festival lopen er fotografen rond die foto’s maken van het evenement, de locaties, de activiteiten en de bezoekers. Deze foto’s worden gebruikt voor promotiedoeleinden via website, social media, persberichten en voor de verslaglegging achteraf.

Leeftijd

Bij elke activiteit worden leeftijdsgrenzen aangegeven. Houd dit goed in de gaten. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om te bepalen of een activiteit geschikt is voor zijn of haar kind.

Wijzigingen

Eventuele wijzigingen in het programma worden gecommuniceerd via de website en onze social media kanalen. Iedereen die al een ticket heeft besteld voor een activiteit waar een wijziging voor is, ontvangt een bericht per e-mail.

BSO

Ga je met de kinderen van jouw BSO in de herfstvakantie op stap? We vinden het superleuk als je langs komt bij Cultuurbarbaren! Omdat je waarschijnlijk met een groep komt, is het handig om direct contact op te nemen met ons. Dan kunnen we bijvoorbeeld een heel tijdslot reserveren voor jouw groep. Je kunt hierover een bericht sturen. Tot snel!